Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol15/32/q10f0ioqwdq1cl6/kylmiljo.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol15/32/q10f0ioqwdq1cl6/kylmiljo.se/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Om oss - Kylmiljö

Om oss

Kylmiljö i Stockholm AB har varit etablerade i kylbranschen sedan år 1988. Innan dess var det ett enskilt bolag. Vi är ett certifierat bolag och ackrediterat kylföretag i klass 1 samt mobilkyla.

Företaget har upprättade pärmar för kvalitetsmanual samt tryckprovningsmanual som uppföljs av kontrollant ifrån KYS och Swedac. Företaget har F-skatt och är momsregistrerat och har försäkringsbelopp för entreprenader på 10 Mkr.

Behörigheter som vår personal innehar är kylcertifiering, heta arbeten, lödarprövning, energiexpert samt allmän elbehörighet. Vi har även behörighet för tryckprovning upptill 40 bar.

Våra tidigare arbetsbakgrunder kommer ifrån Essef Service nuvarande YIT, Enaco Datorhallar, Söderkyl mfl. Kylteknisk utbildning finns hos alla servicetekniker.

Vi mottar lärlingar under deras utbildning som kyltekniker. Allt för att ge dem en bild av yrket som innehåller flera yrkesinriktningar tillsammans såsom VVS, elarbeten, kylteknik, styr och regler samt ventilation för att nämna några arbetsområden som ingår i vårt yrke.

Affärsidé

Vår kundinriktning är mot större och medelstora fastighetsägare och förvaltningar samt datamiljöer. Installation, service och underhåll ska utföras med hög kvalitet och enligt gällande lagar och förordningar. Du som kund ska endast behöva ha en kontakt för att få dina önskemål tillgodosedda oavsett arbetets art.

Ring endast en signal och vi hjälper dig att hålla alla kontakter tillsammans åt dig som kund under ett tak.